نصب ویدئو وال
بدون شک نصب ویدئو وال را میتوان یکی از تخصصیترین مراحل اجرای پروژه سیستم ویدئووال دانست.
زیرساختهای اصلی در نصب ویدئو وال شامل موارد: استراکچر (سازه) ویدئو وال و براکت ویدئو وال می باشد.
تکنسین نصب باید موارد بسیار حائز اهمیتی را قبل از نصب کالا مورد بررسی قرار دهد، که با حضور در محل اجرای پروژه و جانمایی مکان نصب، این امر میسر میشود.
نصب دیواری ویدئو وال
اولین نکته مورد توجه، نصب ویدئو وال بر روی دیوار است. شرایط دیوار باید کاملا صاف بوده و هیچگونه پستی و بلندی نداشته باشد.
البته شایان ذکر است در این حالت اگر دیوار شرایط مناسب نصب را هم دارا بود، فقط برای ماتریس ۲*۲ (نحوه چیدمان ویدئووال) امکان نصب روی دیوار میسر می باشد، زیرا امکان دسترسی از اطراف ویدئووال برای تکنسین میسر می باشد.


نصب ویدئو ال بر روی سازه فلزی
دومین نکته هنگامی مهم میشود که دیوار مناسب نبوده یا اینکه ماتریس بزرگتری باید نصب شود. در این حالت حتما باید برای ویدئووال استراکچر (یا سازه) فلزی یا آلومینیومی ساخته شود. استراکچر ویدئو وال باتوجه به مکان نصب ویدئو وال و براکت مورد استفاده نصب، طراحی و اجرا می شوند.


انواع استراکچر
استراکچر متحرک (مناسب برای ماتریس ۲*۲)
این نوع از استراکچر چرخ دار بوده و قابلیت جابجایی را برای ویدئو وال فراهم میکند.
سازه متحرک برای پروژههایی مناسب است که استقرار ویدئووال در یک مکان میسر نبوده و میباست در نقاط مختلفی مورد استفاده قرار گیرد.
بیشترین کاربرد این نوع استراکچر ویدئو وال برای امور نمایشگاهی میباشد.
از نکات منفی این نوع استراکچر ویدئووال میتوان به امکان آسیب دیدگی پنلهای ویدئووال اشاره نمود، زیرا در صورت حمل و نصب غیر استاندارد و به دلیل لبه بسیار باریک ویدئو وال، امکان بروز آسیب و شکستگی پنل بالا میرود.


استراکچر ثابت
این نوع از سازه اصلیترین فرم اجرای استراکچر ویدئو وال می باشد.
سازه ثابت برای پروژه هایی مناسب میباشد که محدودیت فضا ندارند و امکان فاصله گیری به اندازه ۶۰ سانتی متر جهت دسترسی تکنسین به پشت ویدئو وال را دارا هستند.
مقاومت بسیار بالا و امکان اجرای ماتریسهای ویدئو وال های بزرگ ، متقارن و غیر متقارن را میسر میسازند.
تنها نکته منفی این طراحی ایجاد فاصله پشتی برای دسترسی به ویدئو وال است که در پروژه هایی که دارای محدویت فضا هستند ایجاد مشکل می نماید.

استراکچر لولایی
اصالت طراحی این نوع استراکچر ویدئووال همانند استراکچر ویدئووال ثابت میباشد با این تفاوت که دیگر نیازی به ایجاد فاصله از پشت ویدئو وال نیست.
با ایجاد یک پایه لولایی و چرخدار امکان دسترسی به پشت ویدئو وال میسر میگردد.
با توجه به طراحی لولا و چرخ محدودیت وزن در این نوع استراکچر مشهود بوده و نهایتا تا ماتریس ۳*۳ امکان اجرا میسر می باشد.


انواع براکت
براکت یکی از ملزومات نصب ویدئووال است، که امکان اتصال ویدئو والها را به سازههای طراحی شده فوق، فراهم میکند.
بخش ضروری براکت دستک های آن است که به پشت نمایشگر ویدئووال پیچ میشود.
براکت ها در انواع مختلف برای شرایط مختلف نصب طراحی شدهاند.

براکت ثابت
این نوع براکت ساده ترین و کاربردی ترین نوع از براکت است که دارای دو دستک و یک سینی فلزی میباشد.
ساز و کار این نوع براکت به گونهای است که دستک ها به پشت ویدئووال نصب شده و از طرف دیگر همانند یک قلاب بر روی سینی قرار میگیرد.
این نوع براکت در زمان نصب ویدئو وال، امکان تنظیم پنل در ۳ جهت مختلف و بازهی ۵ میلیمتر را جهت نصب هرچه بهتر ویدئو وال میسر میسازد.
نوع دیگری از براکت های ثابت بدون سینی هستند که تنها با قرار گرفتن دو دستک بر روی سازه امکان نصب ویدئووال را فراهم میسازد.

پوش براکت
پوش براکت یا براکت متحرک دارای فنر و قابلیت ارتجاعی بوده و با فشار دادن براکت حدود ۲۵ سانتی متر از سینی فاصله میگیرد.
این نوع براکت برای پروژههایی که محدودیت فضا دارند مناسب میباشد.
نکتهای که در مورد استفاده از این نوع براکت ها باید رعایت گردد، عدم فشار آوردن بیش از حد به پنل ویدئووال است که در صورت استفاده نادرست موجب شکستگی ماژول تصویر ویدئو وال می گردد.
این نوع براکت ها قابلیت نصب بدون سازه بر روی دیوار را نیز دارند زیرا امکان دسترسی تکنسین به هر نمایشگر را به صورت جداگانه فراهم میکنند.

دیدگاه خود را بنویسید